SUI-trail

Beste leerlingen, oud-leerlingen, ouders en sportievelingen,

Na vorige succesvolle edities organiseert de Leerlingenraad ook dit jaar de SUI-Trail. Op zaterdag 5 oktober is het Sint-Ursula-Instituut in O.-L.-V.-Waver het decor voor dit uniek loopevenement over 5 km of 10 km langs en door het prachtige erfgoed dat SUI te bieden heeft. Ook de kleinsten kunnen deelnemen aan een Kids run van +/- 1 km. Voor iedereen die het Sint-Ursula-Instituut op een sportieve manier wil leren kennen of wil herbeleven, is de SUI-Trail een aanrader. Er is catering, animatie, sfeer… alles dus om lopers en supporters te voorzien van een leuke namiddag. Elke deelnemer ontvangt bij de finish, met dank aan onze sponsors, een goodiebag. Vergeet zeker geen vrienden en familie mee te nemen of op de hoogte te brengen!

Wat? Cultureel loopevenement: 5 km, 10 km of Kids run  van +/- 1 km

Voor wie?Iedereen

Wanneer?

Zaterdag 5 oktober 2019:
- 13u-13u30: Aanmelden aan secretariaat 2de graad
- 14u: Start Kids run
- 14u30: Start 5 km en 10 km

Waar?Sint-Ursula-Instituut, Bosstraat 9, O.-L.-V.-Waver
Ingang en parking: parking ingang 2, secretariaat 2de graad

Sportieve groeten

De Sport- en Leerlingenraad
 

Opmerkingen en voorwaarden bij inschrijving:
Veilig sporten
: De organisator raadt iedereen aan om geen zware inspanningen te leveren waarop men fysiek niet goed voorbereid is. Maak verstandige keuzes aangaande de afstand die je wil afleggen en/of het tempo dat je je lichaam wil opleggen. Wie prestatiegericht en aan hoge intensiteit wil sporten, laat zich best jaarlijks controleren door een (sport-)arts. Het voorleggen van medische attesten is niet verplicht. Het is aan de sporter zelf om te beslissen hoe hij omgaat met de informatie die hij meekrijgt tijdens een medische controle. De organisator draagt dienaangaande geen verantwoordelijkheid, noch bij lichamelijke ongevallen. Er is een bewaarplaats voor tassen voorzien met genummerde stickers op tas en borstnummer, maar de organisatie is niet verantwoordelijk voor eventuele schade of diefstal.

Tijdens het evenement kan de organisatie foto’s nemen voor publicitaire doeleinden.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dit jaar mogen wij de leerlingenraad van Sui sponsoren met een heel leuke aanbieding. In de goodiebag zit een kennismaking bon voor de vitaliteitsscan. Een scan die meet op 250 punten in ons lichaam en dit zonder een urinetest of een bloedprik.

Met deze bon kan u een afspraak maken voor een vitaliteitsscan, en dit aan een zeer aantrekkelijke introductieprijs van € 29,-/persoon. Wanneer meerdere personen willen getest worden in een gezin vragen wij een tarief van € 25,-/persoon.

Hiervan gaat ook een deel naar de leerlingenraad van Sui als sponsoring.

 

Wij werken samen met Stichting gezondheid Nederland en vertegenwoordigen België. Wetende dat er in Nederland voor een scan tussen de €149,- en €199,- wordt gevraagd.

Als geschenk ontvangt iedereen die een scan laat uitvoeren nog een jaar lang toegang tot meer dan 125 online gezondheidstrainingen van Stichting gezondheid nederland. Een heel leuk geschenk met een grote waarde!

Hoe gaat dit in zijn werk, hoe laten we alles vlot verlopen?

Vul via de onderstaande link uw gegevens in en klik daarna op verzenden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een datum en uur af te spreken voor de scan, deze gaat door in Putte. Gelieve ook uw bon van de goodiebag mee te brengen op de dag van afspraak.

Door uw gegevens hieronder te vermelden, is het ook overzichtelijker om het bedrag van sponsoring te rechtvaarden ten opzichte van de leerlingenraad, we willen dat alles correct kan verlopen. Aarzel niet om ons te contacteren voor eventuele vragen/opmerkingen.

Wij vragen u ook om even een paar dagen van voorkeur te willen vermelden wat u het beste past:

  • Maandag voormiddag (tussen 09.30u-13.00u)
  • Dinsdag voormiddag  (tussen 09.30u-13.00u)
  • Donderdag voormiddag (tussen 09.30u-13.00u)
  • Vrijdag voormiddag (tussen 09.30u-13.00u)
  • Zaterdag voormiddag (tussen 09.30u-13.00u)

U ontvangt dan een e-mail met enkele voorstellen van data.

Wij hopen veel sponsoring te kunnen overmaken naar de leerlingenraad van Sui!

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

gallery/suitrail3

Sponsoring

Naam/Voornaam  
E-mail  
Land  
Stad  
Straat + Huisnr  
Tel Nr/GSM  
Hoeveel personen willen gescant worden?  
Welke dagen passen het beste?  
  
  

Registreer hier